Despre | Natalia Vasiliev

Rochia de mireasa este ca un chevalet pe care Natalia, designerul nostru, transpune pentru fiecare femeie, vise de fericire sublima, iubire implinita si buna-intelegere in doi.

Rochiile Natalia Vasiliev inseamna maiestria matasurilor, bogatia dantelelor si a broderiilor alese, finetea cusaturilor si rigoarea finisajelor, precum si daruirea suprema din orele prelungi petrecute in atelier.

Creatoarea Natalia Vasiliev pune accentul pe design inovativ la nivel de croi, material și textură, cu scopul de a crea volumetrii perfecte. Rochiile Natalia Vasiliev aduc rafinament, feminitate și grație absolută femeilor care aleg să le îmbrace pentru fericita zi a nunții lor.
rochii mireasa printesa - Materialele si broderiile rochiei de mireasa sunt elemente esentiale, ce confera gratie si eleganta atat rochiei de mireasa cat si miresei care o poarta.
Lasa-te cucerita de cele mai fine si elegante rochii de mireasa din colectiile create de Natalia Vasiliev.
Alege o rochie de mireasa din Colectiile Natalia Vasiliev si o poti stiliza in atelierul nostru dupa propria viziune, iar consilierele noastre îți vor fi alături la fiecare pas pentru cea mai bună experiență de alegere a rochiei de mireasă!

Vino să cunoști rochia minunată în care vei trăi bucuria de a fi mireasă!

Te asteptam in cel mai apropiat showroom NataliaVasiliev, pentru a vizualiza toate colectiile noastre!